Web, Sosiale Media & SEO

Web, Sosiale Media & SEO

 

 

WEB, sosiale media og SEO er tett knyttet sammen. Optimalisert utgjør disse faktorene til sammen den beste måten for digital markedsføring og synlighet. Ut fra vår gode forståelse av disse prinsipper kan vi derfor tilby de mest egnede løsningene for våre kunder.

 

I en overveldende digital verden, er det uungåelig å måtte fokusere på digital markedsføring. Dette medfører både nye muligheter og utfordringer. Tidligere tradisjonelle kanaler for markedsføring er ikke lenger tilstrekkelig for å treffe sitt ønskede marked, dog noe avhengig av type marked. For de fleste er derfor vikitig å kjenne betydningen og mulighetene rundt dette.


Vi utformer derfor de beste løsningene ut fra våre kunders behov og marked. Dette gjør vi ved å grundig avdekke kundens behov, og derfra i samarbeid med kunden sette opp de best tilpassede løsningene. Vi har ikke troen på standarisert digital synlightet, da dette ikke på en god måte synliggjør våre kunders produkter, tjenester og kompetanse. De fleste har sider som gjør den unike i markedet, og dette er derfor vårt fokus i arbeidet for å levere et godt produkt.


Internett er en jungel av informasjon og tilbydere. Verktøyene for å finne informasjon er begrenset, og mye ut fra den informasjonen en søker. Det å stikke seg frem i denne overveldende verden av informasjon er utfordrende, og et stadig pågående arbeid. Levende og oppdatert informasjon er to av de viktigste faktorene for å lykkes med dette arbeidet. Dette fordrer derfor dedikasjon og nitidig arbeid, nøye rettet mot ønsket publikum. 

WEB

 

 

Vi oppretter og tilpasser hjemmesider for både bedrifter, private og organisasjoner. Vårt fokus er på kundens behov og tilpassning. Det er viktig for oss at kunden får presentert sin informasjon på en tydelig måte.

 

 

Sosiale Media

 

 

Bruken av sosiale media har økt voldsomt de siste årene, og har blitt en avgjørende faktor for synlighet på nettet. Dette mye på grunn at disse medienes mulighet til å gi direkte rettet markedsføring og omtale.

 

Søkeoptimalisering

 

 

SEO, også kalt søkeoptimalisering er avgjørende for å tiltrekke seg ønsket oppmerksomhet. Dette kombinerer alle faktorer relatert til online markedsføring, og skal på best mulig måte knytte alle relevante tråder til ønsket punkt. Både ved betalte tjernester og optimalisering av eksisterende platformer gjøres dette mest mulig effektivt.

 

KONTAKT OSS


Adresse: Gardermovegen 6, 2050 Jessheim

Telefon: (800) 0123 - 456 - 7890

E-post: post@iktmedia.no

ÅPNINGSTIDER


Mandag - Fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag  - Søndag: Stengt

FØLG OSS

Copyright © iktmedia.no