Drift & Support

Drift & Support

 

 

Vi tibyr tjenester innen drift og support for de fleste typer kunder. Vårt fokus er mot små og mellomstore bedrifter, men også organisasjoner, foreninger og private er våre kunder.

 

Siden vi i utgangspunket ikke selger hardware, har vi mulighet til å levere konsulenttjenester til en særdeles konkuransedyktig pris. Mye av grunnen til dette er tiden og ressursene vi sparer på garanti og reklamasjoner. De store leverandørene på hardware har i utgangspunktet gode rutiner rundt dette, og vi ønsker ikke å være et fordyrende mellomledd.

 

Våre tjenester strekker seg fra support på hardware og nettverk, til software og kundetilpassede løsninger.


Kontakt oss for et uforpliktende prat. Vi kan også komme på et besøk der vi, sammen med dere, kan gå igjennom deres løsning, tanker og behov. 

- vi ønsker å være din totale IT-avdeling -

 

Nettverk og serverdrift

 

 

Vi bistår både med lokal drift, samt fjerndrift av kundesystemer. Primært arbeider vi med Microsoft basserte løsninger, men kan blandt annet også bistå med Apple,

 

Dokumentstyring

 

 

Dokumentstyring er et stadig viktigere verktøy for lagring av digital informasjon. I en verden der effektivitet og rask tilgang til data er avgjørende, er ikke lenger de tradisjonelle fil- serverene tilstrekkelig.

 

Programvare og systemer

 

 

Vi ønsker å arbeide tilpasset kundens behov. Mye av dette behovet er integrerte systemer, noe som ofte er spisset mot den enkelte kunde. Av den grunn fokuserer vi ikke på salg av enkelte løsninger, men ser det fra kundens behov.

 

Lagring og datadeling

 

 

Dette er knyttet tett opp mot blandt annet dokumentstyring, tilgang, nettverk, systemvalg og backup. Enkel tilgang, smidig flyt og sikker lagring er derfor essensielt. Vi hjelper dere med de mest optimale løsningene ut fra deres behov.

KONTAKT OSS


Adresse: Gardermovegen 6, 2050 Jessheim

Telefon: (800) 0123 - 456 - 7890

E-post: post@iktmedia.no

ÅPNINGSTIDER


Mandag - Fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag  - Søndag: Stengt

FØLG OSS

Copyright © iktmedia.no